Hi, Ik ben Leanne

Coach & Psycholoog

De route naar mijn hart

De zoektocht naar mijn hart ging niet zonder slag of stoot.

Er leek altijd een tweedeling te zijn tussen het logische pad vanuit het hoofd (studeren en een baan zoeken die daarbij aansluit) en het pad vanuit het hart. Ik bevond me in een innerlijk conflict en vond het moeilijk om de juiste keuze te maken. Het logische pad vertelde me dat ik een goede baan moest hebben, met aanzien, een goed salaris, waar ik veel kon leren en uitgedaagd werd. Maar mijn hart verlangde naar iets dat werkelijk bij me paste en mij gelukkig zou maken. Maar hoe maak je die keuze?

Na het afronden van de master Klinische Neuropsychologie, ben ik loopbaanbegeleiding gaan volgen. Hier ontdekte ik mijn kernwaarden, vaardigheden en kwaliteiten en wat ik belangrijk vond in een werkgever. Deze inzichten hebben me geholpen om een keuze te maken vanuit het logische pad, maar niet vanuit mijn hart.

Ik werd consultant met het idee om de gezondheidszorg te verbeteren. Helaas merkte ik al snel dat dit werk me weinig voldoening bracht. Ik wilde mensen helpen, maar in plaats daarvan hielp ik bedrijven. Uiteindelijk gaf mijn hart een duidelijk signaal dat het genoeg was. Ik kreeg last van druk op de borst, hartkloppingen en paniekgevoelens. Dit leidde uiteindelijk tot enkele maanden thuiszitten, wat me de ruimte gaf om tot rust te komen en te bedenken waar ik werkelijk gelukkig van word. Ik besloot een coach in te schakelen om te ontdekken wat mij diep raakt en hoe ik betekenis wil geven aan mijn leven.

Mijn missie:

Het idee om iets voor de wereld te betekenen en bij te dragen aan een groter geheel speelde al geruime tijd door mijn hoofd. Ik leerde dat ik geraakt word door mensen, natuur en dieren, en dat ik hier een verschil in wil maken. Ik wil meer liefde in de wereld verspreiden zodat we als mensheid beter met elkaar en met de aarde omgaan. Ik geloof dat wanneer we ons ware zelf ontdekken en vanuit ons hart gaan leven, onze keuzes in het leven zullen veranderen en we als individu veel meer waarde voor de wereld kunnen creëren.

Wat ik voor jou kan betekenen:

Mijn eigen pad heeft mij geïnspireerd om anderen te helpen met dezelfde zoektocht. Ik wil jou graag helpen om jezelf beter te leren kennen en vertrouwen te krijgen in jouw eigen kracht. Ik wil jou ondersteunen om te luisteren naar wat jouw hart te vertellen heeft, zodat je uiteindelijk keuzes kunt maken vanuit het hart. Ik geloof oprecht dat dit je meer rust en voldoening zal brengen en dat jij ook iets moois voor de wereld kunt betekenen.

Laten we samen op deze bijzondere reis gaan en de kracht van jouw hart ontdekken!

Meer over mij:

Geduldig

Ik vind het belangrijk om aandacht en tijd voor mensen te nemen. Ik wil graag dat mensen op hun gemak zijn.

Analytisch

Ik vind het leuk om dingen te onderzoeken en tot op de bodem uit te pluizen. Mijn analytisch vermogen helpt om snel bij de kern van het probleem te komen.

(Hoog)sensitief

Ik voel emoties en sferen feilloos aan. Dit helpt mij om mij in te leven in mensen en mij aan te passen aan de situatie.

Geïnteresseerd

Ik ben nieuwsgierig naar wat mensen drijft. Gesprekken ga ik zonder oordeel in, daardoor zie ik mensen voor wie ze zijn.

Vanuit het hart

Alles wat ik doe doe ik vanuit liefde!

Mijn ervaring

 Coachopleiding EQA-geaccrediteerd (NOBCO), GORT coaching, Amsterdam 2023

Mindfulness MBSR plus, Mindfulness fabriek, Utrecht 2022

DiSC certified trainer, Everything DiSC, A Wiley Brand, Utrecht 2021

Msc. Klinische Neuropsychologie, VU, Amsterdam, 2019