7 voordelen van het volgen van je hart

Stel je voor: een leven waarin je niet langer hoeft te aarzelen over wie je werkelijk bent en de keuzes die je maakt. Dat is binnen handbereik en het enige wat je hoeft te doen, is je hart volgen! ๐Ÿ’›

En weet je wat? Daar krijg je niet alleen innerlijke voldoening voor terug, maar ook een reeks fantastische voordelen die je gratis bij deze keuze krijgt!

De top 7 voordelen die je er gratis bij krijgt als je jouw hart volgt!ย ย 

  1. ๐—ฅ๐˜‚๐˜€๐˜: Je ervaart meer rust in het leven: Je hoeft niet langer te twijfelen over jouw leven, omdat de keuzes die je maakt simpelweg passen bij wie je werkelijk bent.
  2. ๐—ฃ๐—น๐—ฒ๐˜‡๐—ถ๐—ฒ๐—ฟ: Je haalt meer plezier uit het leven. Je doet dingen waar je blij van wordt en die รฉcht bij jou passen. Hierdoor kun je intenser genieten van alles wat je onderneemt.
  3. ๐—ญ๐—ถ๐—ป๐—ด๐—ฒ๐˜ƒ๐—ถ๐—ป๐—ด: Je zult merken dat je veel meer voldoening uit het leven haalt. De dingen die je onderneemt sluiten aan bij jouw waarden en jouw persoonlijkheid. Dit geeft een gevoel van voldoening en betekenis.
  4. ๐—˜๐—ป๐—ฒ๐—ฟ๐—ด๐—ถ๐—ฒ๐—ฏ๐—ผ๐—ผ๐˜€๐˜: Niet alleen krijg je meer energie doordat je bezig bent met dingen die energie geven in plaats van kosten, maar je bespaart ook onbewust energie doordat het gepieker over jouw leven minder wordt.
  5. ๐—•๐—ฒ๐˜๐—ฒ๐—ฟ๐—ฒ ๐—ฟ๐—ฒ๐—น๐—ฎ๐˜๐—ถ๐—ฒ๐˜€: Je zult merken dat je relaties met anderen zullen verbeteren, omdat je helemaal jezelf kunt zijn en er daardoor een diepere connectie ontstaat. Het kan natuurlijk ook zo zijn dat je wat relaties verliest, omdat deze niet meer passen bij jouw levensvisie. Maar zie dat als iets positiefs, deze mensen kostten je onbewust energie. Daarentegen, zul je ook weer nieuwe mensen aantrekken die dezelfde visie als jij delen.ย 
  6. ๐—ฉ๐—ฟ๐—ถ๐—ท๐—ต๐—ฒ๐—ถ๐—ฑ: je zult een ultiem gevoel van vrijheid ervaren. Je maakt jouw eigen keuzes en bepaalt zelf welk pad je bewandelt. Je zit niet langer vast in een dagelijkse sleur of belemmerende angsten.
  7. ๐—”๐˜ƒ๐—ผ๐—ป๐˜๐˜‚๐˜‚๐—ฟ: Het volgen van je hart brengt meer avontuur in het leven. Wie wil dat nou niet haha. Je doorbreekt jouw eigen patronen en belemmerende gedachten door uit jouw comfortzone te stappen. En laten we eerlijk zijn, het is maar saai om altijd binnen die comfortzone te blijven.

Nou dit wil je toch?

Wat houdt je dan nog tegen?ย 

Het is heel logisch dat het spannend is en onzekerheid met zich meebrengt.. Maar wees niet bang, je hoeft niet meteen jouw hele leven om te gooien. Begin met kleine stapjes, want zelfs de kleinste stapjes kunnen al een enorm verschil maken. Ik sta klaar om je daarbij te helpen! ๐Ÿ™๐Ÿป