1:1 coachingstraject

Ben jij klaar om voor jezelf te kiezen?

In het 1:1 coachingstraject gaan we samen op een bijzondere reis om dichter bij jezelf te komen. Je zult ontdekken wat jouw hart te vertellen heeft en leren om het te volgen, zodat je meer rust en voldoening in je leven kunt ervaren.

Tijdens ons traject zullen we dieper ingaan op jouw innerlijke wereld en onderzoeken wat jouw diepste verlangens en passies zijn. Samen zullen we obstakels overwinnen en een krachtige verbinding met jezelf opbouwen, waardoor je met hernieuwd vertrouwen je eigen pad kunt bewandelen.

Of je nu worstelt met levensvragen, jezelf beter wilt begrijpen, of een verandering in je leven wilt aanbrengen – ik ben er om je te begeleiden en te ondersteunen tijdens dit waardevolle proces.

Als je klaar bent om vanuit je hart te leven en te streven naar een leven vol vervulling, dan is dit coachingstraject precies wat je nodig hebt. Laten we samen aan de slag gaan en jouw hart volgen!

Herken je jezelf hierin?

Je voelt je onrustig en leeft veel vanuit het hoofd

Je hebt het gevoel vast te zitten in een ratrace

Je wilt graag je eigen pad volgen en leren waar jij werkelijk gelukkig van wordt

Je vindt het lastig om keuzes voor jezelf te maken

Je haalt weinig voldoening uit je leven en bent op zoek naar meer zingeving

Je wil graag iets voor de wereld betekenen maar weet niet goed wat

“If you do not change direction, you may end up where you are heading.”

Lao Tzu

1:1 Coachingstraject

Discover

1-2 maanden

✓ Gratis intake (60 min)

Op maat gemaakt coachingstraject, afgestemd op jouw persoonlijke behoeftes

3 coaching sessies (60 min) waarin je gaat leren om jouw hart te volgen

Opdrachten om jezelf beter te leren kennen en te leren luisteren naar jouw hart

Belemmeringen onderzoeken die je weerhouden om jouw hart te volgen

 • Discover
  €555,- (incl. BTW)

Feel

3-6 maanden

✓ Gratis intake (60 min)

Op maat gemaakt coachingstraject, afgestemd op jouw persoonlijke behoeftes

✓ 6 coaching sessies (60 min) waarin je gaat leren om jouw hart te volgen

Opdrachten om jezelf beter te leren kennen en te leren luisteren naar jouw hart

Belemmeringen onderzoeken die je weerhouden om jouw hart te volgen

Bonus:

Roadmapsessie (60 min) waarin we een uitgebreid plan schrijven om jouw hart volgen

 • Feel
  €1111,- (incl. BTW)

Change

Jaartraject

✓ Gratis intake (60 min)

Op maat gemaakt coachingstraject, afgestemd op jouw persoonlijke behoeftes

12 coaching sessies (60 min) waarin je gaat leren om jouw hart te volgen

Opdrachten om jezelf beter te leren kennen en te leren luisteren naar jouw hart

Belemmeringen onderzoeken die je weerhouden om jouw hart te volgen

Bonus

Roadmapsessie (60 min) waarin we een uitgebreid plan schrijven om jouw hart volgen

Terugkomsessie (60 min) waarin we reflecteren op jouw reis en onderzoeken of je nog ergens hulp bij nodig hebt

 • Change
  € 2222,- (incl. BTW)

Korting

Veel werkgevers vergoeden coachingssessies of bieden een persoonlijk ontwikkel budget (POB) aan. Vraag na bij je werkgever wat de mogelijkheden hiervoor zijn.
Studenten krijgen 15% korting.

Testimonials

“Een uur wandelen in de natuur met Leanne heeft mij een knoop laten doorhakken over mijn toekomst! In de coaching zijn we snel samen tot de kern gekomen, ik voelde me gehoord, veilig en direct op mijn gemak gesteld. Je merkt dat Leanne een achtergrond in psychologie heeft en daardoor verschillende kanten op kan. Na één sessie ben ik naar huis gegaan met heldere inzichten. 100% recommend. Dankjewel Leanne, ik ben super blij met deze waardevolle ochtend!”

“Leanne heb ik als een bijzonder prettige coach ervaren. Een luisterend oor die de juiste zaken vraagt en doorvraagt. In mijn ogen een fijne professional met een rustige, kalme en, voor mij erg belangrijk, down to earthe benadering.
Ik kan Leanne oprecht aanbevelen en hoop in de toekomst nog vaak met haar te mogen werken.”

“Leanne heeft een warme persoonlijkheid. Ik voelde me gelijk op mijn gemak bij haar. De sessies met Leanne hebben mij vooral inzicht gegeven in wat ik wél al heb bereikt waardoor ik nu positiever naar de situatie kan kijken. Verder is duidelijk geworden welke vervolgstap ik mag maken om te kiezen en te zorgen voor mijzelf en deze stap heb ik ook gemaakt. Dank je wel!”

“Leanne heeft een hele fijne energie om haar heen hangen wat me tegelijkertijd op me gemak doet laten voelen, maar ook me comfortabel voel om open te zijn en alles te delen. Leanne kan erg goed luisteren zonder te oordelen, maar ook de juiste vragen kan stellen die je weer aan het denken zetten. Door haar empatisch vermogen voelde ik me gehoord, begrepen en gezien. Dat je voelt ‘je bent goed wie je bent’. Dat was voor mij een goede basis om het traject met vertrouwen in te gaan. Haar hulp heeft me vele inzichten gebracht en daarmee mijn gedachtes & patronen kunnen veranderen. Leanne heeft me geleerd dichter bij mezelf en mijn gevoel te komen, te leven vanuit positieve energie en dat ik minder streng moet zijn naar mezelf. Ik ben erg blij met de hulp die Leanne me heeft geboden!”

“Het werken met Leanne heb ik als heel professioneel en fijn ervaren. Ik twijfelde in het begin om het online te doen, maar het was eigenlijk wel prima! Ik heb geleerd om haalbare doelen te stellen i.p.v. het in een klap proberen op te lossen. Verder vond ik het fijn dat er echt geluisterd werd en niet een oplossing gegeven. In mijn ervaring geven veel psycholoog-achtige professionals vaak hun mening over hoe je iets op moet lossen. Kortom: een super fijne dame om mee te spreken. Voelt direct vertrouwd!”

Heb je nog vragen of twijfels?

Geen zorgen, ik heb de meest gestelde vragen hieronder voor je beantwoord.

Dit programma is voor jou:

 • Als je graag wilt ontdekken wie je echt bent en waar je echt gelukkig van wordt
 • Als je dieper in contact wilt komen met jouw gevoelens
 • Als je bereid bent om in jezelf te investeren
 • Als je openstaat voor verandering
 • Als je klaar bent voor de reis naar jouw hart

Het mooie van dit traject is dat er geen vaste tijdsdruk op staat. Je hebt zoveel tijd als jij nodig hebt! Persoonlijke groei en zelfontwikkeling zijn geen wedstrijd, maar een unieke reis die voor iedereen anders is. Iedereen groeit in zijn eigen tempo en op zijn eigen manier. Het draait niet om het snel behalen van een doel, maar om de ervaring en de inzichten die je onderweg opdoet. Dus neem de tijd die je nodig hebt om dit traject te doorlopen. Sta rustig stil bij elke stap die je zet en geef jezelf de ruimte om te groeien en te ontwikkelen. Soms kunnen bepaalde aspecten van de reis uitdagend zijn, en dat is helemaal oké. Het belangrijkste is dat je blijft leren en vooruitgang boekt, ongeacht het tempo. Geniet van de reis!

Deze vraag kan ik natuurlijk niet voor jou beantwoorden, maar ik weet wel dat het mij destijds heel veel gebracht heeft. Mijn motto is: “de beste investering is de investering in jezelf”. Als je ervoor kiest om te investeren in je persoonlijke groei, kan dat een enorme impact hebben op je leven. Het kan leiden tot meer voldoening, vervulling, en een diepere connectie met jezelf en anderen. Als je niets aan je huidige situatie verandert, kunnen er kosten zijn die niet direct in geld uit te drukken zijn, zoals gemiste kansen, onvervulde dromen en een gebrek aan voldoening. Dus, overweeg zorgvuldig de waarde die het voor jou heeft om je hart te volgen en in jezelf te investeren. Bedenk eens voor jezelf:

 • Wat levert het je op als je je hart volgt?
 • Wat is dat werkelijk waard voor jou?
 • Wat zijn de kosten als je nu niets aan jouw situatie verandert?
 • Hoeveel ben jij waard?

Het is heel normaal om gemengde gevoelens te hebben bij zulke nieuwe stappen, maar het is ook een kans om te groeien en jezelf beter te leren kennen.We zullen elke sessie bekijken wat jij op dat moment nodig hebt, zodat het programma perfect aansluit bij jouw gevoel en behoeften. Ik wil ervoor zorgen dat je je op je gemak voelt. Je zult zien dat je steeds sterker wordt naarmate je meer in contact komt met jezelf en jouw behoeften. Dus laten we samen deze reis beginnen en je helpen om het beste uit jezelf te halen! Als je het spannend vindt of nog vragen hebt, aarzel dan niet om contact op te nemen. Ik sta klaar om je meer te vertellen over wat we gaan doen en om eventuele zorgen weg te nemen.

De sessies kunnen zowel online plaatsvinden als wandelend door de Soesterduinen of Lage Vuursche en binnenkort ook live in Utrecht/Hilversum. Of je nu kiest voor wandelen of voor online sessies, we zullen er alles aan doen om een veilige en ondersteunende omgeving te creëren waarin je je op je gemak voelt en kunt werken aan je persoonlijke doelen. Laat me gerust weten welke optie jouw voorkeur heeft, dan kunnen we samen beslissen wat het beste bij jou past. We zullen ervoor zorgen dat de sessies perfect aansluiten bij jouw behoeften.

Natuurlijk kan dat! Geef op het inschrijfformulier aan hoe je de betaling wilt voldoen en ik zorg dat het in orde komt.